Je huid krijgt het nodige te verduren, bijvoorbeeld door uv-straling, voeding en stress. Dit kan zorgen voor rimpeltjes, een doffe huid of ontstekingen, zoals acne. Gelukkig zijn er veel mogelijkheden om je huid te verbeteren. Bij Schoonheidssalon Sandy bieden we verschillende behandelingen aan van Klapp, waarmee jouw huid in no time weer straalt!

Bij Schoonheidssalon Sandy in Amby kun je terecht voor de behandeling van:

  • Acne
  • Doffe en vale huid
  • Grove poriën
  • Littekens
  • Droge huid
  • Rimpels en fijne lijntjes

Asa Peel

75 minuten – € 72,50

Asa Peel is een behandeling voor de vermoeide, doffe en vlekkerige huid, op basis van fruitzuur, vitamine A en E. Na de behandeling is je huid een beetje rood en vlekkerig, dit trekt vanzelf weg binnen een paar uur. Deze behandeling heeft het beste effect in kuurvorm, zodat je huid echt grondig hersteld en gevoed wordt. Het resultaat is e

en frisse en egale huid.

Acnebehandeling

45 minuten – € 34,00 

Reinigende behandeling voor de verstopte en onrustige huid. Deze behandeling is onderdeel van een persoonlijk behandelplan. Hiervoor bekijken we je huid eerst zorgvuldig en bespreken we je leefstijl. Vervolgens gaan we aan de slag met een kuur, om in combinatie met thuisproducten de beste resultaten te behalen. Een acnebehandeling bestaat uit reiniging, peeling, onzuiverheden verwijderen en een reinigend gezichtsmasker en dagverzorging.

Dermabrasie

75 minuten – € 70,50

De huid wordt door een borstel met snel ronddraaiende bewegingen behandeld. De microkristallen die de borstel verspreidt halen het bovenste, dode huidlaagje weg. Littekens, grove poriën en vlekjes vervagen en je straalt weer! Na afloop is je huid een beetje rood, dit trekt vanzelf weg.

Caviaar Behandeling

75 minuten – € 64,50

Een voedende behandeling voor de droge en gestreste huid. Je huid krijgt een vocht-boost en de aanmaak van nieuwe cellen wordt gestimuleerd. Het resultaat: een mooie glow!

A classic power boost behandeling

75 minuten – € 70,50

Deze complete anti-aging behandeling voor de rijpere huid geeft jouw huid een echte power-boost met vitamine A. Je huid wordt beschermd tegen schadelijke invloeden van buitenaf en wordt hersteld van binnenuit. Je krijgt er een stevige, gezonde en stralende huid voor terug!

Hyaluronic

75 minuten – € 72,50

Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof die zorgt dat de vochthuishouding in je huid op peil blijft. Ook zorgt het voor celvernieuwing. Het resultaat van deze behandeling is een stevige, frisse huid!

Immun

75 minuten – € 54,50

De droge en gevoelige huid wordt beschermd tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Stimuleert de aanmaak van collageen en maakt je huid gezond en sterk!

Vitamine C-Pure

75 minuten – € 72,50

Een doffe, slecht doorbloede huid knapt op van deze behandeling met het antioxidant vitamine C. Het masker wordt een beetje hard en verstevigt je huid. Je ziet meteen dat het resultaat fris en strak is! Je krijgt het product mee naar huis, zodat je de behandeling nog een paar dagen kunt doorzetten.