Project Description

Onze Luxe KLAPP gezichtsbehandelingen hebben een duidelijke huidverbeterend effect. Per behandeling wordt gebruik gemaakt van KLAPP treatment kits. De treatment kits worden volledig en persoonlijk gebruikt en zijn uiteraard afgestemd op uw huidtype.

Asa Peel
80 min. – € 71,50

Voor een vermoeide, doffe en vlekkerige huid. Aza peel is op basis van fruitzuur, vitamine A en E. Deze behandeling zorgt door een natuurlijk proces dat de huid weer fris en egaler uitziet.

Dermabrasie
60 min. – € 69,50

Bij deze behandeling wordt de bovenste huidlaag geperforeerd zodat oneffenheden, grove poriën en vlekjes vervagen. Uw huid wordt weer fris en ziet er weer stralend uit!

Caviaar Behandeling
70 min. – € 62,50

Caviaar power is een voedende behandeling met high-tech ingrediënten. Deze voedende behandeling hydrateert en regeneert de  de droge gestresste huid. Daarmee wordt het eigen reparatiesysteem van de huid optimaal ondersteund.

Caviaar Superlift
60 min. – € 79,00

De zeer voedende eigenschap van Caviaar maakt uw huid egaler, frisser en steviger. De Caviaar Superlift heeft een zichtbaar liftend resultaat.

Hyaluronic
80 min. – € 69,50

Hyaluronzuur (lichaams-eigen stof) beschikt over een intensief vochtbindend vermogen en verhoogt zo de verschillende vochtdepots in verschillende huidlagen. Tevens stimuleert hyaluronzuur de celvernieuwing.

Immun
60 min. – € 49,50

Hydra-collageeb behandeling; de huid wordt beschermt tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Deze behandeling versterkt het huid eigen afweersysteem en stimuleert de collageen aanmaak. Zeer geschikt voor de droge en gevoelige huid.

Vitamine A-Classic
60 min. – € 69,50

Anti-age verzorging voor de rijpere huid; voor een frisse en soepele huid. De gebruikte microretinol heeft een stimulerende werking op het herstelmechanisme van de huid.

Vitamine C-Pure
80 min. – € 69,50

Voor een doffe slecht doorbloeden huid beschermt vitamine C tegen vrije radicalen en stimuleert het de collageen aanmaak van uw huid. Uw huid ziet er weer fris en strak uit.